Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
893 αναγνώστες
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010
00:04

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν από τη Δευτέρα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων, μετά από σχετική απόφαση που ελήφθη στη διάρκεια της συνεδρίασή τους σε χώρο του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων ζητούν την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

_______________________

Ο αρμόδιος υπουργός Ρέππας δήλωσε πριν μερικές μέρες (8/9):

ΤΗΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ προς τους ιδιοκτήτες φορτηγών πως στην περίπτωση που επαναλάβουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις του καλοκαιριού, με συνέπεια να νεκρωθεί η αγορά, θα μηδενισθεί η μεταβατική περίοδος των τριών ετών για την απελευθέρωση του επαγγέλματος απηύθυνε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4593079

______________________

Εντάξει, είμαι σίγουρος ότι η κυβέρνηση ΔΕΝ θα κάνει πίσω καθώς το διακύβευμα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η 3η δόση, την οποία θα πάρουμε μέσω της ψήφισης του ανοίγματος των επαγγελμάτων και της ενέργειας και όχι λόγω των (μέτριων) οικονομικών επιδόσεων.

Εάν όμως δείξει κάποιο σημάδι αδυναμίας, απλά θα υπάρχουν τραγικές συνέπειες.

Οι συνέπειες βέβαια μπορεί να είναι τραγικές, έτσι κι αλλιώς, εδώ έφαγε ξύλο ο ..Μίχαλος..!!

Σε κάθε περίπτωση, όπως είναι η ευχή των ημερών ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! Η διακοπή του Αυγούστου μέχρι τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη μας βρίσκει ακριβώς στο ίδιο σημείο. Και αυτό απλά υποδηλώνει ότι θα έχουμε γεμάτες μέρες μπροστά μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και πάλι!

 

σχετικά λινκς

Δυσαρέσκεια προκαλεί σε Μέρκελ και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα η «πιο χαλαρή στάση» που φαίνεται να υιοθετεί έναντι της Ελλάδας το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης ή της επικαιροποίησης του μνημονίου με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) και την Ε.Ε., τάσσεται το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, δήλωσε, σήμερα, από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρός του, Γιάννος Γραμματίδης. ... διότι το μνημόνιο δεν περιλαμβάνει αναπτυξιακές παρεμβάσεις.

η νομισματική ένωση λειτουργεί για τη Γερμανία ως μια πολιτική “εξαγωγής της κρίσης στον γείτονα”, στο έδαφος της οικονομικής υποβάθμισης των δικών της εργαζομένων»

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
2 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
ΔΕΟΠΣ/MSc in Finance athenstock.blogspot.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι