Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
κανείς δεν θα πληρωθεί τις θυσίες του (απίστευτο;)
996 αναγνώστες
Τρίτη, 11 Μαΐου 2010
13:03

Σήμερα μιλούν όλοι για "νέα φάση" των αγορών, με το ΧΑ στο -2% τώρα και το ευρώ στα $1,27.

Δεν νομίζω ότι έχουμε νέα φάση... τη παλαιά προσπαθούμε να χωνέψουμε καθώς έχει πέσει πάρα πολύ βαριά και έχουν τελειώσει τα perrier, έχουμε μόνο σουρωτές!

Το πόσο βαριά έχει πέσει φαίνεται από τους "ηγέτες" Μέρκελ/Σαρκο-ζεί που άλλα έλεγαν πριν μερικούς μήνες και άλλα λένε τώρα, πχ η Μέρκελ λέει "νέοι φόροι, ξεχάστε τις φοροαπαλλαγές" και ο Σάρκο παίρνει πίσω μέτρα κοινωνικής πολιτικής.
Δεν είναι δηλαδή μόνο ο Τρισσέ αναξιόπιστος, είναι - πλέον - και οι πολιτικοί απέναντι στους φηφοφόρους τους. Τυχόν ομοιότητες με εγχώριους πολιτικούς ελεγχονται ως ανακριβείς (κλισέ).

Να γράψω το απίστευτο: εφόσον οι πολιτικοί των δυνατών χωρών κοροϊδεψαν τους δικούς τους ψηφοφόρους, οι εγχώριοι πολιτικοί καλώς κορόϊδευαν τα όργανα της ΕΕ με τα πλαστά στοιχεία που έστελναν! Ο εγχώριος λαός έζησε μερικά ακόμα χρόνια "μεθυσμένος" με την "ισχυρή οικονομία" του. Θα το πληρώσουμε βέβαια αλλά μάλλον λιγότερο από ότι θα μας άξιζε.
Και αυτό διότι ο υπό θυσίες μέσος γερμανός εργαζόμενος, που υπέμεινε μείωση του πραγματικού του μισθού σε επίπεδα κάτω του 1990 με "όραμα" ..αυξήσεις 6.5% το 2009-2010, ούτε αυτός θα πάρει... Να του φτάνει που λειτουργεί οργανωμένα το κράτος του!

Καλά να είμαστε

Σχόλια

11/05 17:30  Λουκρητια
"Να του φτάνει που λειτουργεί οργανωμένα το κράτος του!"


Λιγο το'χεις?Μεγαλη υποθεση να ζεις σε κρατος κι οχι σε γυφτικο μαχαλα!
11/05 18:56  Frapezitis
Φυσικά κανείς δεν θα πληρωθεί τις θυσίες του διότι είναι χωρίς αντίκρυσμα. Για του λόγου το αληθές

http://frapezitis.wordpress.com/2010/05/11/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%af%ce%b2%ce%b5%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%ce%ad%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b4-%ce%bd-%cf%84-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%ce%b3%ce%b9/
11/05 21:31  geokalp
Λουκρη
ελπίζω να μην φτάσουμε πραγματικά στο σημείο του μαχαλά

Frapeziti
αυτή τη φορά το λινκ δικαίως το έβαλες
11/05 23:39  EPITAFIOS
Μπορεί να θεωρηθώ καχύποπτος αλλά πιστεύω ότι οι λαοί που καταψήφισαν το Ευρωσύνταγμα θα τιμωρηθούν. Όλα ξεκίνησαν μετά τις συνεχόμενες καταψηφίσεις του. Σιγά σιγά θα γίνει της κακομοίρας και τελικά θα οδηγηθούμε σε σύνταξη νέου, σκληρότερου και χειρότερου από το προηγούμενο για να υπάρχουν έλεγχοι, κεντρικές και γρηγορότερες αποφάσεις και περισσότερα δεινά για τους απλούς πολίτες. Το σύστημα πάντα επιβιώνει σε βάρος των πολλών. Εδώ ανακάλυψε τη μόχλευση και μόλις φτερνιστούν τα ακίνητα πέφτει το στάρι. :)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
ΔΕΟΠΣ/MSc in Finance athenstock.blogspot.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι