Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
εις την αγγλικήν
816 αναγνώστες
Τρίτη, 4 Μαΐου 2010
14:11

Πρόκειται για μια - το λιγότερο - πολεμική κατάσταση! Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρισκόμαστε, μεταξύ "εχθροπραξιών" και "τελικής νίκης"...
"Μέτρα για κάσα" από τη μία, αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από όλους. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος (εντάξει, το 95-99% σίγουρα πλήττεται) που να μένει αλώβητος από τα "μέτρα κάσας".
Η ένταση και ο εκνευρισμός είναι τόσο μεγάλος που ούτε το ΚΚΕ μπορεί να γράψει "εις την αγγλικήν" με ορθό τρόπο...

λινκ για τη φώτο που ήθελα να ανεβάσω

Το ΧΑ γκρεμίζεται, άνω του -3%, ξένοι οίκοι υποβαθμίζουν τις τράπεζες, οι εγχώριοι οίκοι προσπαθούν να δουν το μέγεθος της ύφεσης... Κανείς δε νομίζω ότι μπορεί να κάνει πρόβλεψη αυτή τη στιγμή, οι φόβοι είναι για διψήφιο νούμερο πλέον αλλά απο παλιά είμαστε καλοί με τα νούμερα σ'αυτή τη χώρα...

Όλα αυτά μου φέρνουν στο μυαλό μου αυτά που έγραφαν πριν μερικούς μήνες οι αναλυτές forex της Ντοϊτσε Μπάνκ:
"Ο δημόσιος τομέας στην Ελλάδα είναι ολόκληρο λεφούσι, οπότε η επιβολή μέτρων λιτότητας είναι, θεωρητικά, εύκολη. Όμως τι θα γίνει εάν η αστυνομία κατέβει στους δρόμους μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές; "

Όσο και να θεωρεί ο οποιοσδήποτε ότι οι τρέϊντερς με τις φορμίτσες παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια, είναι σίγουρο ότι είναι επαρκώς ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στις χώρες που ..καλούν το "Δέλτα Νι Ταυ" που λέει κι ο Προβόπουλος.

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
ΔΕΟΠΣ/MSc in Finance athenstock.blogspot.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι