Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
zaftheo κι εγώ!
4024 αναγνώστες
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2007
20:04

Αφορμή το σημερινό post του vivere: Ξυπνάτε ρεεεεε. Δώστε μόνιμη στήλη στο Zaftheo ρεεεεεεεε., κι ας γράψω πως το "είδα" κι εγώ.

Το Σάββατο που μας πέρασε "άνοιξα" blog σ'αυτό τον χώρο και μου πήρε λίγη ώρα να φτιάξω τα settings... Μέσα σ'όλα είδα ότι υπήρχε δυνατότητα να βάλω διάφορα links στη σελίδα που ενδιαφέρουν εμένα, ίσως και άλλους. Ξεκίνησα με τέσσερα: Εuro2day-Capital-Kαθημερινή-Υahoo Major Stock Indeces... Μετά και από το ανέβασμα του πρώτου post έκανα κι ένα ξεφύλλισμα των υπολοίπων blogs... Ο zaftheo μου έκανε εντύπωση, όπως και μερικά ακόμα.

Την Τρίτη είχα ήδη καταναλώσει αρκετές ώρες στο capitalblogs ώστε να εξοικειωθώ με το χώρο, τους συμμετέχοντες και γενικά το τι παίζεται... Εννοείται πως έγραψα και μερικά σχόλια στου zaftheo...Το μεσημέρι τον έβαλα αμέσως link, εκεί στα δεξιά...Το αξίζει... Και να πω την αλήθεια αυτή η πολύ καλή αντίληψη του για το πως κινούνται τα πράγματα με βγάζει από αρκετό κόπο...

Συνέχισε τη πολύ καλή δουλειά φίλε zaftheo!

Σχόλια

25/10 20:11  Καλογηρου Παναγιωτης
Απλα το ζητησα.
25/10 20:28  vivere
Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι αν και είναι πολλοί αυτοί που το έχουν ζητήσει, η ματαιοδοξία μας δε μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε κάτι άλλο από τα διαφυγόντα -προς παραπλήσιες πολιτείες- πεντάστερα και όποια ματαιοδοξία μπορεί να καλύπτει σε κάποιους η παραμονή τους. Εκτός βέβαια αν ισχύει το ότι ο τζάμπας είναι πράγματι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Γιατί το δωρεάν εργατικό δυναμικό ποτέ δε χάλασε κανέναν εργοδότη. Αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δύνανται να κατανοήσουν ότι το καλό αν θες να το έχεις θα πρέπει να το πληρώσεις, αλλιώς πολύ απλά θα πρέπει να το επιστρέψεις μετά την αρχική περίοδο γνωριμίας και αν μη τι άλλο το Θοδωρή τον γνωρίσαμε πλέον.
25/10 20:38  geokalp
έκανα αυτό που νόμισα σωστό... αρχικά σκεφτόμουν ένα σχόλιο σε 'σένα...

για τα αστέρια/ψήφοι να σου πω την αλήθεια δεν τα καταλαβαίνω..
25/10 20:41  vivere
Μα ποιός το καταλαβαίνει ????
Εκτός ίσως από αυτούς που τα κυνηγάνε και στραβώνουν αν είναι λιγότερα από 5.
25/10 20:43  geokalp
δεν βάζω σε κανέναν, να στο πω κι αυτό... δεν το χρησιμοποιώ!
25/10 20:47  vivere
Κρύβε λόγια μόνο, μην τυχόν και το πάρουν είδηση μερικοί και έχεις τρεχάματα.
25/10 20:55  geokalp
δεν κατάλαβα, είναι στους όρους χρήσης του blog να δίνεις ψήφους;
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
11 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
ΔΕΟΠΣ/MSc in Finance athenstock.blogspot.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι