Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών
Το επίπεδο ανεβαίνει!!!
1531 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Ιουνίου 2008
17:46

Τις προηγούμενες μέρες είχα πολλά να στριφογυρίζουν... πολλές ιδέες, πολλά σχήματα, πολλά, πολλα... αλλά σχεδόν καθόλου όρεξη να τα γράψω. Την όρεξη αυτή τη βρήκα σήμερα. Αλλά μόλις άνοιξα τα capitalblogs ξεκίνησα να διαβάζω με τη σειρά τα άρθρα που είχαν δημοσιευθεί: απίστευτα!

Ίσως να έχει ωριμάσει η blogοκοινότητα μας, ίσως να φταίνε οι συνεχόμενες πτώσεις του ΓΔ... Πάντως, το σημερινό επίπεδο είναι εκπληκτικό!

τα gem's είχαν πολύ ωραία διαγράμματα που δεν είχα ξαναπετύχει να βάζουν... χρειάζομαι βέβαια λίγο χρόνο ακόμα... ο nastybishop μας εισάγει στις έννοιες "αναμενόμενο κέρδος" με "εκτιμόμενο κίνδυνο", ο favlos κάνει μια πολύ ωραία αποτίμηση της κατάστασης, όπως και ο thrassos, o jgeorgiou γράφει μερικά "θεμελειώδη", blogεμφανίστηκε άψογα ο kikou04 (με μόνο μειονέκτημα τα πάρα πολλά σχόλια - δυσκολεύομαι να τα διαβάσω, ακριβώς όπως και στη sparta - καθώς η λογική λέει ότι πρέπει να ακούγονται πάντοτε όλες οι απόψεις), κατάφερα και κατάλαβα (από τις λίγες φορές) το Μεγάλο Παπαγάλο - που θέλω να μου μιλήσει για VIX, o άνθρωπος του Αιγαίου κάνει μια δύσκολη πρόβλεψη - οι προβλέψεις μου αρέσουν πάντοτε αλλά προσπαθώ να θυμάμαι και ποιος τις λέει! Φαντάζομαι ότι μερικά ακόμα άρθρα θα εμφανίστηκαν και νωρίτερα, και δυστυχώς δε τα έχω προλάβει, κρίμα για μένα...

Καλή συνέχεια σε όλους σας!!!

Σχόλια

28/06 18:36  favlos
Είναι σοβαρή η κατάσταση...γι'αυτό...:)
29/06 15:33  geokalp
αυτό είναι και το πιθανότερο!
το είδα σήμερα και στις κυριακάτικες που ήταν πάνω από το μέσο όρο τους
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
9 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Λίγα λόγια για εμένα
ΔΕΟΠΣ/MSc in Finance athenstock.blogspot.com
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
Σύνδεσμοι